Platsannonser Visa alla

Köksmästare

Thorskogs Slott & Konferens

 

Thorskogs Slott är ett Törnrosaslott som ligger vackert placerat i en Engelsk Park med utsikt över Göta Älv.  Slottet är beläget endast 30 minuter norr om Göteborg (mellan Kungälv och Lilla Edet). Vi arrangerar fester, konferenser, bröllop, middagar och en mängd andra speciella arrangemang för svenska och utländska gäster. Vi erbjuder också mycket prisvärda weekendpaket. 

På Thorskogs Slott ska man som gäst kunna njuta av vacker miljö, ett exceptionellt gott omhändertagande och gastronomi på hög nivå. Varje dag arbetar vi på slottet hårt för att hålla den höga nivån och just nu pågår ett spännande arbete att varsamt utveckla verksamheten. Vår köksmästare väljer nu efter fem år att pröva sina vingar på annat håll så därför söker vi nu Dig. 

Vi behöver en person som kan leda vår duktiga köksstab mot högre höjder och söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och som ständigt söker nya influenser. 

Vi tror att Du har några års erfarenhet från en eller flera av Sveriges bättre restauranger/hotell och att Du antingen redan har en ledande ställning eller så känner du Dig mogen att ta steget upp till att bli vår kulinariska ledare. 

För att klara jobbet på Thorskogs Slott krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta med utveckling av köks- verksamhet. På Thorskogs Slott rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att  du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. 

Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Arbetsmiljön saknar motstycke, det är högt i tak och stämningen är mycket god.  

Att stå i rampljuset och ta emot gäster är för dig en trevlig utmaning. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra till att hela tiden leverera vår omtalade höga standard är detta ett jobb för dig. 

Om du dessutom har intressen som har anknytning till naturen, kommer du att stortrivas på Thorskogs Slott.

Vi erbjuder Dig ett proffsigt och engagerat team, vacker arbetsmiljö och ett av Sveriges mest spännande koncept som Ditt arbetsfält.

Erfarenhet Några år i ledande position.

Varaktighet Tills vidareanställning

Lön Enligt överenskommelse. 

Transport Tjänstebil ingår om så önskas. 

Boende Även tjänstebostad finns att tillgå. 

Ansökan Vi emotser din ansökan omgående - tillsammans med en kort personlig presentation samt CV.  Mailas till lasse.nilsson@thorskogsslott.se

Kontaktperson Lasse Nilsson VD

Besök gärna vår hemsida för ytterligare information: www.thorskogsslott.se

Facebook: https://www.facebook.com/ThorskogsSlott/

 

 
Ansök här