Platsannonser Visa alla

Försäljningschef Catering/Event

Urban Deli

 

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla och på Sveavägen. Dessutom har vi ett bageri på Södermalm i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 300 anställda med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och erfarenhet. Våra gäster ska känna sig välkomna och inspirerade hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Urban Deli Sveavägen öppnade hösten 2015 nära Hötorget med restaurang, bar, matbutik, festlokaler, takbar, café, lounge, matstudio och konferens. Dessutom hotell i källaren med 106 rum i anslutning till vår vanliga verksamhet. Här är det alltid aktivitet och våra medarbetare står redo att ta emot från morgon till kväll alla dagar i veckan. Urban Deli Sveavägen erbjuder bland annat generösa öppettider, ett utvalt sortiment, frukost, lunch, middag, after-work, barhäng och brunch på helgerna.

Vi söker nu en driven och målinriktad Försäljningschef som vill bidra i utvecklingen av vår catering- och eventavdelning. Du har eget budget- och resultatansvar och du coachar och leder din avdelning som består av en ute- och en innesäljare. Du har dagligen också ett mycket nära samarbete med vårt produktionskök samt även övriga avdelningar. I rollen ingår eget säljarbete och du äger processen från nykundsbearbetning till genomförande och återkoppling. Tillsammans med ditt team arbetar ni aktivt mot högt ställda mål med fokus på både catering och eventdelen som består av bl a konferens, festlokal och matstudio. Placering är på Sveavägen 44 och du rapporterar till vår Driftchef Christopher. 

Du har en operativ bakgrund från restaurang och/eller catering, gärna som Hovmästare, Restaurangchef eller annan ledande befattning. Vi ser också att du har både erfarenhet från, och ett stort intresse av försäljning med uppsökande verksamhet. Erfarenhet av möten och event är meriterande. Har du dessutom ett brett kontaktnät är det ett plus. Tidigare ledarerfarenhet samt mycket goda uppnådda resultat är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Som person är du självgående och har ett stort eget driv. Du har en tydlig struktur i det du gör och arbetar metodiskt och organiserat. Du har ett kommunikativt sätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett högt strategiskt tänk med fokus på effektivitet, utveckling och resultat men samtidigt erfarenhet och hög insikt i det operativa arbetet. Som ledare har du en tydlig målstyrning samtidigt som du är en god inspiratör och förebild för både ditt team och Urban Deli. Kvalitet och service är också viktiga ledord för dig!

Är detta du?  Välkommen med din ansökan senast den 31 mars. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Executive Search. För ytterligare information kontakta: Helena Larson, 070 753 33 10, helena@pointpeople.se

 
Ansök här