Platsannonser Visa alla

Assisterande Restaurangchef

Vapiano

På Vapiano sätter vi våra medarbetare, Vapianisti, i första rummet. Vi kallar det People First och det är ledstjärnan i vårt ledarskap och beslutsfattande. Genom vår värdegrund GLaNS Glädjepridande, Lagspel, alltid, Noggrannhet och Servicefokus tar vi hand om varandra och våra gäster för att nå hållbar tillväxt.

Nu söker vi dig som vill jobba i en fantastisk miljö med högt tempo och många utmaningar. Som Assisterande Restaurant Manager är du Restaurant Managerns högra hand. Tillsammans leder ni driften och ansvarar för att restaurangen når affärsplan och ekonomiska mål. Största delen av din arbetsdag är ute i matsalen med fokus på gästens upplevelse och merförsäljning. Du arbetar nära skiftledarna för att utveckla och stödja dem i deras arbete och är en förebild i ditt ledarskap. 

Du brinner för god mat och dryck och tycker att service och värdskap är något av det roligaste som finns. Du är kreativ, gillar att sälja och har förmågan att initiera och verkställa idéer. Vi tror att du, förutom din positiva personlighet, också har några års erfarenhet av ledarskap, budget- och personalansvar inom servicebranschen. För att lyckas ska du även vara ansvarstagande, strukturerad och bra på att planera din tid. Vi kommer ta väl hand om dig när du börjar. Vi garanterar dig ett riktigt Bootcamp där vårt motto #fördetärroligareatthakul och lärande kommer stå i centrum. Dina utvecklingsmöjligheter hos oss är obegränsade då vill hävda att vi är en av de bästa i branschen på att lyfta intern kompetens.

Tjänsten är heltid och tillsätts löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta: Erik Öhrn, erik.ohrn@vapiano.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här