Platsannonser Visa alla

Häckeberga Slott

Verksamhetschef

Underbart beläget på en holme i Häckebergasjön utanför Genarp i Sydvästra Skåne ligger Häckeberga Slott, uppfört på 1870-talet i fransk renässansstil. Här har man sedan 1997 bedrivit hotell-, restaurang- och konferensverksamhet, alltid med höga ambitioner. Dess unika omgivningar har alltid rönt stor uppskattning bland gäster, skribenter och hotell- och restaurangguider från världens alla hörn.

Häckeberga Slott söker Verksamhetschef
Häckeberga Slott befinner sig i konstant utveckling. Som ett nästa steg i denna utveckling söker vi nu en verksamhetschef som vill ta ansvar för att utveckla och kvalitetssäkra vårt koncept och stärka vårt varumärke till både affärs- och privatsegmentet. 

Vi söker en utåtriktad och säljorienterad person med erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter från en mindre hotell- och konferensanläggning. Vi erbjuder dig en spännande utmaning i omväxlande arbetsmiljö. Som person är du drivande, engagerad, strukturerad och handlingskraftig. Som ledare får du människor att trivas och att vilja prestera sitt yttersta. Du har lätt för att kommunicera, leda och samarbeta med en prestigelös inställning. För att anta denna utmaning har du god förståelse för service, kundrelationer och försäljning sedan tidigare. Du vill vara en i teamet och är aldrig främmande för att rycka in i verksamheten där det behövs. Du leder personal med säker hand och har relevant utbildning inom området. Som verksamhetschef krävs stor passion för service. 

Några av dina arbetsuppgifter blir att 
• Leda och organisera den dagliga verksamheten (köket undantaget)
• Knyta nya kundkontakter och bygga upp relationer med kunder och leverantörer
• Aktiv försäljning och marknadsföring
• Hantera bemanning och personalfrågor

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och arbeta nära, samt rapportera till ägaren/VD av verksamheten och fastigheten.

I detta uppdrag samarbetar vi med People Development. För mer information om uppdraget, kontakta: Marie Louise Alderlid på marie-louise@peopledevelopment.se eller 0734-100441, alternativt Karin Gustafsson på karin@peopledevelopment.se eller 070-969 86 00. Tjänsten söker du via www.peopledevelopment.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här