Platsannonser Visa alla

Marknads- och kommunikationschef

Visit Linköping & Co

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.  Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott. Läs mer om oss på visitlinkoping.se 

Nu söker vi vår nya stjärna som med starkt driv ska vidareutveckla och förstärka bilden av Linköping som destination. Linköpings tillväxt är stark och Visit Linköping & Co är inne i en riktigt spännande utveckling i sitt intensiva arbete med Linköpings nya eventstrategi och stora utvecklingsprojekt inom besöksnäringen. Vi ser fram emot att få träffa dig som med mod, professionalism och glädje ska vidareutveckla och driva bolagets kommunikations- och varumärkesarbete framåt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Affärsområde Marknad är en strategisk marknads- och kommunikationsavdelning med inhousebyrå. Visit Linköping & Co kommunicerar två huvudsakliga varumärken – Visit Linköping samt Linköping Konsert & Kongress, genom ett stort antal kanaler och aktiviteter.   Du blir ansvarig för bolagets interna och externa kommunikation, utveckling av platsvarumärket Linköping som destination, grafisk profil och varumärkesutveckling, pressansvar samt långsiktiga marknads- och kommunikationsstrategier med budget- och personalansvar. Du coachar och utvecklar vårt kreativa marknadsteam och har kontakter både internt som externt med allt från press, samarbetspartners som kollegor inom bolagets olika affärsområden. Du blir även en viktig tillgång i bolagets ledningsgrupp.

Din profil
Du gillar att arbeta i en mångsidig och flexibel verksamhet med högt tempo. Du är trygg i din roll som Marknads- och kommunikationschef med minst fem års tidigare erfarenhet från en roll som Marknads- och kommunikationschef eller annan ledande befattning inom marknadsföring. Har du tidigare erfarenhet av destinationsmarknadsföring samt arbete i ledningsgrupp är det meriterande. 

Vår värdegrund på Visit Linköping & Co är mod, glädje och professionalism. Du har modet och fingertoppskänslan för att hela tiden utveckla och utmana bolagets kommunikation, finner en stolthet i att allt vi kommunicerar och producerar upplevs professionellt och har förmågan att entusiasmera och dela med dig av din kunskap samtidigt som du kan ställa tydliga krav. För att du ska lyckas bra i rollen och trivas hos oss tror vi att du är en driven och social person som blir sporrad av uppgiften att i en flexibel och dynamisk organisation vara strukturerad och modig på samma gång. 

Ansökan
Välkommen att läsa mer och registrera din ansökan via http://cv.sententiarekrytering.se/cv_sententia/assignment.jsp?tc=cv&id=431
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.  

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här