Platsannonser Visa alla

Kreativ Produktionsledare med stenkoll

Visit Linköping & Co

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.  Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott. Läs mer om oss på visitlinkoping.se. 

Affärsområde Marknad har ett uppdrag att positionera Linköping som destination och berätta om allt kul som finns att se och göra i Linköping – både det vi själva hittar på inom Visit Linköping & Co och det som andra aktörer inom besöksnäringen presenterar. Vi söker nu dig – den nya mittstjärnan i vårt marknadsteam, som leder våra projekt samt den dagliga kommunikationen och produktionen i mål.  Du är van vid att strukturera och fördela ett gemensamt arbete på ett flexibelt sätt, tillsammans med din vassa känsla för kreativa och målgruppsanpassade lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Affärsområde Marknad är en inhousebyrå med ansvar för bolagets kommunikation och marknadsföring. I rollen blir du vår produktionsledare som ansvarar för samordning, planering, leverans och uppföljning av bolagets samlade marknadsaktiviteter, såväl för publika event som för produktion av marknadsförings- och profilmaterial. Du har många kontakter både internt som externt där du vant sätter upp aktivitetsplaner, bokar marknadskanaler och säkerställer produktionsled för alla projekt, alltid med utrymme för kreativa lösningar utifrån varje projekts unika målgrupp. 

Din profil
Du gillar att arbeta i en mångsidig och flexibel verksamhet med högt tempo, där du är trygg i din roll som produktionsledare och snabbt kan sätta dig in i en ny verksamhet. Vi ser att du haft en liknande roll på inhouse- eller reklambyrå och sätter stor vikt vid din förmåga att leda arbetsprocesser och fördela arbetsuppgifter för att nå uppsatta mål. Du har en utbildning inom produktionsledning/ projektledning eller marknadsföring och grundläggande kunskaper i InDesign och Photoshop. Du har goda kunskaper i processer för grafisk produktion och kundkommunikation samt vana vid att säkerställa att grafisk profil, övergripande strategier och framtagna koncept följs. 

Vår värdegrund på Visit Linköping & Co är mod, glädje och professionalism. Du älskar kreativa möten som ger nöjda kunder, känner stolthet i att leverera i tid med hög kvalitet och stortrivs i din frihet att skapa nya, modiga aktiviteter. För att du ska lyckas bra i rollen och trivas hos oss tror vi att du är strukturerad, lyhörd, stresstålig, modig och bidrar med din energi till ett glatt gäng. Du gillar relationsbyggande och samarbete och har förmågan att entusiasmera samtidigt som du kan ställa tydliga krav. 

Ansökan
Välkommen att läsa mer och registrera din ansökan via http://www.sententiarekrytering.se/wp/cv/?mtrpage=assignments

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Eva Andersson, Rekryteringskonsult Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.  

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här