Platsannonser Visa alla

Restaurangpersonal

Viskan mat och dryck

Vi har världens bästa jobberbjudande. Och plåster.
Vi vet hur det är. Kniven slinter och plötsligt är blodiga knogar ett faktum. Du hade inte tänkt börja blöda, men nu gör du det. På samma sätt som du inte hade TÄNKT ta en öl efter jobbet igår och på samma sätt som du egentligen aldrig riktigt TÄNKT komma in en stund tidigare bara för att snacka skit, men ändå alltid gör det. Du vet, sådär som allt i livet liksom bara händer när du trivs med tillvaron.

Med flera framgångsrika restaurangkoncept i ryggen planerar vi nu fler verksamheter i Borås vilket innebär att vi behöver rekrytera – både till befintliga och kommande restauranger. Vi söker dig som älskar allt det innebär att vara i restaurangbranschen - stressiga luncher, blodiga knogar, underbara dofter, färska råvaror, ryggdunk från nöjda kunder, varma diskmaskiner och sköna kollegor.

Vi tror att passionerade personer på våra restauranger är nyckeln till framgång. Vi vill att ni som jobbar hos oss ska utvecklas lite varje dag - därför utmanar vi er att våga prova nya vägar. I gengäld håller vi inte tillbaka någon som vill göra karriär - många av våra kökschefer idag har börjat som assistenter i köket. Oavsett om du börjar i serveringen, som hovmästare eller assistent räknar vi med att du vill lära dig mer och att det kommer en dag då du säger ”Milad, nu är jag redo att ta nästa steg”. Det är därför just du kommer passa så bra in i vår koncern.

Tillsammans ska vi ge Boråsarna Sveriges bästa mat- och fikaupplevelser. Du vet, sådär som saker i livet liksom bara händer när du trivs med tillvaron.

För mer information om alla tjänster vi söker, se www.enledigplats.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här