Platsannonser Visa alla

Receptionist/servis

Welcome Hotel i Barkarby

Utveckla dig hos oss och sök tjänsten som Welcomegruppens servicestjärna!

Welcome Hotel 2.0 är nyrenoverat och färdigt! En helt ny version av våra 150 rum och konferenslokaler med tillhörande Business apartments. Runt hörnan finns också Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest i en fantastisk 1700-tals miljö. Vi finns vid nya Barkarbystaden med goda kommunikationer till Stockholm C (15 minuter med pendeltåg) och 25 km till Arlanda flygplats. Runt om byggs förbifart Stockholm, bostäder, kontor och affärer. Om ett par år kommer även T-banan att öppnas. Våra gäster består av affärsresenärer samt familjer helger och sommartid. Se Welcomehotel.se för mer information om oss.

Om du älskar hotell lika mycket som vi gör så kommer du passa perfekt hos oss. 

Tjänsten är en kombinerad tjänst mellan reception, servis i vår Bistro samt Lasse Maja Konferens och Fest. Som Welcomegruppens servicestjärna kommer du primärt att arbeta med de viktigaste vi har – våra gäster och du ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete. Vi ger dig chansen att utvecklas på flera avdelningar inom hotell.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från hotellbokningssystem och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från servis och restaurangarbete är meriterande. Vi söker både personal på deltid och heltid. 

Du skickar din ansökan till: Linn.karlssonmalinen@welcomehotel.se

Vi önskar ha din ansökan senast 27 oktober. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här