Platsannonser Visa alla

Köksmästare

Wenngarn Hotell och Konferens

Wenngarn Hotell och Konferens sköter servicen för hotell, konferens, event och privata gäster.

Wenngarn söker en kreativ och modig köksmästare som vill vara med och leda vår fortsatta utveckling. Vi brinner för hållbarhet och närodlat, vilket bland annat märks genom våra KRAV-märkta restauranger. För att trivas hos oss behöver du därför ha ett genuint intresse för närodlad och ekologisk matlagning och hålla koll på de senaste hälsotrenderna. Inom ramen för vår matprofil kommer du ansvara för att ta fram menyer och smakupplevelser som överensstämmer med Wenngarns varumärke och förstärker den totala gästupplevelsen. Vi älskar att ge riktigt bra service och strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar. Hos oss kommer du att arbeta med olika kundgrupper och ålderssegment, privatgäster och grupper.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande tjänster, är strukturerad och ordningsam, en riktigt bra matlagare och en naturlig och entusiasmerande ledare. Du tummar aldrig på kvalitén, är flexibel och prestigelös och har alltid gästerna i fokus.

Hos oss möter du ett entusiastiskt och prestigelöst gäng kollegor i en dynamisk miljö med högt i tak och stora möjligheter att påverka vår framtid.

I tjänsten ingår: ansvar för den dagliga driften, personalansvar och schemaplanering, inköp, planering och konceptutveckling, ekonomiskt ansvar för både råvaror och personal, inventering och säkerställande av att vi alltid levererar en matupplevelse av hösta kvalitet, men du kommer också ta en aktiv roll i köket.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till: ansokan@wenngarn.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här