Platsannonser Visa alla

Kockar

Wiks Slott

 

Vår verksamhet,

Wiks Slott är en konferensanläggning med en vacker riddarborg från 1400- talet, fina byggnader som inrymmer vackra hotellrum, konferens & receptionsdelar. Wiks Slott ligger mycket vackert vid sjön ekoln. Inom området finns även en folkhögskola med inriktning på estetiska ämnen och en del fast boende.

Wiks Slott står idag inför en utveckling gällande hela området där upplevelser, tillgänglighet och mat har ett stort fokus. Vi letar nu efter kockar som vill vara med och bidra utifrån sin kunskap och sitt engagemang för att uppnå utsatta mål. Är du en person som sätter gästen i centrum, lever för kunskapen att laga mat och tycker om att följa trender då kan du vara rätt person för vårt team. Välkommen att söka jobbet!

Kvalifikationer

Du är utbildad kock, kan det varma och kalla köket och har ett stort intresse för vegetarisk mat. Du är en driven och positiv lagspelare som är säker på smaker. Du följer de trender som kommer och tycker om att vara där olika målgrupper möts. En merit är att ha kunskap inom bageri och konditori.

Relevant utbildning samt tre års yrkeserfarenhet.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort och tillgång till bil underlättar

Villkor

Tjänsten är 100% och ett vikariat april till september med möjlighet till förlängning.

För information

Vid frågor ta kontakt med Slottschef Marie Berglund på telefon 070-611 60 36

Skicka din ansökan till marie.berglund@regionuppsala.se

Denna rekrytering sker i Uppsala Regions försorg

 

Ansök här