Annons

Arrendator till Annebergsgården

zoom

Annebergsgården är ett trivsamt 55+ seniorboende beläget i Malmö intill en av stans största och vackraste parker, Pildammsparken, Citytunneln, idrottsarenor samt stora köpcentra finns även i vår närhet. Vår livslinje följer stadens utveckling. Annebergsgården erbjuder boende i hyresrätter med en väl utbyggd service samt en mängd gemensamma aktiviteter för de boende. Vi är också ett certifierat boende.

Verksamheten är att i första hand servera de boende lunch – även lördagar och söndagar – bestående av husmanskost. På menyn finns även veckans alternativ samt 5-6 á la carte rätter. Beställningsverksamhet förekommer – främst av föreningar och olika sammanslutningar.

Stiftelsen söker nu en arrendator som i nära samverkan med Stiftelsen vill driva och utveckla verksamheten och där vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss. Tillträde efter överenskommelse.

Låter detta intressant? För mer information kontakta Kristina Magnusson, kristina.m@annebergsgarden.se

Fler annonser

Välrenommerad och omtyckt hotell/konferensanläggning till salu!

Läs mer

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Läs mer

Vill du bli vår nya entreprenör på Åbergs Restaurang?

Läs mer

Arrendator till Mariestads Stadshotell sökes

Läs mer

Vill du blir vår nya entreprenör för restaurangen på Jogersö?

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02