Annons

Arrendator till anrika Restaurang Hov

zoom
Stiftelsen Jamtli söker arrendator till anrika Restaurang Hov

Jamtli är ett av länets ledande besöksmål med omkring 200 000 gäster årligen.

Restaurang Hov är Jämtlands läns äldsta restaurang som fortfarande är i drift. Hov är en klassisk mötesplats för fest och högtid. Här firas bröllop och födelsedagar, här träffas man för konferens, minnesstunder och examensmiddagar. På Restaurang Hov serveras dagens lunch vid bordet måndag– fredag, av och till erbjuds kvällsarrangemang och bokningar för slutna sällskap kan göras kvällstid och på helger. Sommartid förvandlas friluftsmuseet på Jamtli till Historieland med levande rollspel i de historiska miljöerna. Under den perioden serverar Restaurang Hov familjeanpassade sommarluncher.

I Jamtlis kyrka, strax intill Hov, erbjuder stiftelsen bröllopsarrangemang, vilket är som gjort för att kombinera med bröllopsmiddag på Restaurang Hov. Från och med sommaren 2018 finns förutom Jamtlis egen verksamhet också Nationalmuseum Jamtli med konst- och designupplevelser i världsklass, som kommer att attrahera nya målgrupper.

Under höst- och vårtermin har Stiftelsen Jamtli ett samarbete med restaurangutbildningen vid Jämtlands Gymnasium där elever och lärare deltar i restaurangdriften. I arrendet av Restaurang Hov ingår att medverka i och för detta samarbeta.

Stiftelsen Jamtli söker nu en arrendator som i nära samverkan med stiftelsen vill driva restaurangen. Läs mer om Jamtli härYtterligare information om restaurangen kan fås av museichef Henrik Zipsane, 063-15 01 13, 070-282 11 68, henrik.zipsane@jamtli.com

Skriftlig intresseanmälan lämnas senast 17 september 2018 till info@jamtli.com.

www.jamtli.com

Fler annonser

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Läs mer

Vill du bli vår nya entreprenör på Åbergs Restaurang?

Läs mer

Arrendator till Mariestads Stadshotell sökes

Läs mer

Vill du blir vår nya entreprenör för restaurangen på Jogersö?

Läs mer

Arrendator till Annebergsgården

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02