Annons

Arrendator till fyra unika restauranger i Lofsdalen sökes

zoom

Nu finns det ett utmärkt tillfälle för dig, drivna person med drömmar om fjällen och blomstrande restaurangverksamheter. Lofsdalens Fjällanläggningar söker en ny arrendator till fyra unika restauranger med toppenläge i Lofsdalens skidområde.

Lofsdalen är en fjällort med åretruntaktiviteter som befinner sig i ett expansivt läge med ett ökat antal besökare för varje år. Lofsdalens fjällanläggningar söker efter en arrendator som vill bli en del i vår fortsatta tillväxt och produktutveckling. Arrendet omfattar följande restauranger:

Lofsdalen Skybar
– 1125 m ö h, på skidfjället HovÄrkens topp ligger Lofsdalen Skybar med Europas högst belägna whiskylager och 360 graders vy över fjällvärlden. Här vilar ca 400 tunnar personliga fat med Mackmyrawhisky och i skybaren erbjuds Sveriges största utbud av Mackmyrawhisky. Det finns även möjlighet till lättare luncher och annan dryck. Under sommaren 2019 planeras en utbyggnad med champagnebar och Sveriges högst belägna vinkällare.

Restaurang HovÄrken – vid skidbackens fot ligger populära HovÄrken. Här erbjuds dagens lunch och a la carte. På kvällen finns utmärkta möjligheter för liveband och dansgolv.

Aktivitetshuset – Ett stenkast från skidbacken ligger Aktivitetshuset med sportbar med matservering, bowling och lekland.

Café Värmestugan – En bit ner i skidområdet ligger café Värmestugan. Här finns en fin värmestuga med cafédel samt en härlig terrass i söderläge.

Restaurang HovÄrken och Café Värmestugan har säsongsbetonad verksamhet och är öppna mellan december-april. Aktivitetshuset har öppet under Lofsdalen Bike Parks öppettider under sommaren och Skybaren har även den öppet under delar av sommaren och kan bokas av slutna sällskap under hela året.

Totalt omsätter restaurangerna ca 14 miljoner kronor. Lofsdalens Fjällanläggningar tar ut en ersättning i form av provision på omsättningen och tillhandahåller lokaler inkl. erforderlig utrustning.

För mer information om arrendet och nuvarande ekonomi kontakta Ola Andersson på Lofsdalens fjällanläggningar: 0680-553 01, 070-6948340, ola.andersson@lofsdalen.com

Fler annonser

Vill du blir vår nya entreprenör för restaurangen på Jogersö?

Läs mer

Arrendator till Annebergsgården

Läs mer

Samarbetspartner/Arrendator av Restaurang Bistro Björkvik, Ingarö

Läs mer

Entreprenör till Lövstabruks värdshus sökes

Läs mer

Hotell och Restaurang på turistort i Dalarna

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02