Annons

Entreprenör till Lövstabruks värdshus sökes

zoom

Är du vår nya entreprenör till ett värdshus med hotell- och konferensverksamhet i Lövstabruks anrika 1700-talsmiljö?

Statens fastighetsverk (SFV) söker efter en ny entreprenör till Lövstabruks värdshus med restaurang och tillhörande hotell- och konferensverksamhet. De fyra byggnaderna Wärdshuset, Bruksladugården, Labbyt och Änkehuset ligger mitt i den anrika bruksmiljön som innehåller verksamheter såsom museum på Herrgården med salonger och kopparfyllt kök som visas året runt. Sommartid sjuder bruket av liv i form av visningar, konserter, evenemangsdagar. Här finns även en lekmiljö för barn i Barnens Bruk.

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk – ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000–60 000 besök. Lövstabruk har även ca 200 fast boende.

Nu hoppas vi hitta en långsiktig entreprenör med känsla för den anrika 1700-talsmiljö som finns i Lövstabruk. Från SFV:s sida finns krav på att verksamheten ska vara öppen sommarmånaderna juni – augusti. I övrigt styr hyresgästen helt själv över öppettider men måste samverka med Stiftelsen Leufsta vid evenemang, konferenser och bröllop.
Mer information om de lediga lokalerna finns på www.sfv.se/ledigalokaler

Kontaktperson Statens fastighetsverk: Cecilia Wretling, Tel: 010 – 478 78 04 / 073 – 088 55 59. E-post: cecilia.wretling@sfv.se

Fler annonser

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Läs mer

Vill du bli vår nya entreprenör på Åbergs Restaurang?

Läs mer

Arrendator till Mariestads Stadshotell sökes

Läs mer

Vill du blir vår nya entreprenör för restaurangen på Jogersö?

Läs mer

Arrendator till Annebergsgården

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02