Annons

Vill du bli vår nya entreprenör på Åbergs Restaurang?

zoom

Vi söker dig som vill driva Åbergs Restaurang i Bålsta fortsatt framgångsrikt. Namnet/varumärket Åbergs Museum och Lasse Åberg är välbekant, väl inarbetat och det har en positiv klang. Museet har funnits i 17 år och är ett mycket välbesökt och populärt utflyktsmål för hela familjen.

Vi är ett seriemuseum med serieinspirerad konst, serieoriginal och en av världens främsta antika Disneysamlingar. Museet har även en butik, ett litet lekland, ”Trazankojan” och världens minsta och enda Stig-Helmermuseum. Utanför museet finns stora grönytor och en fin lekplats. Med åren har restaurangen även blivit en väldigt populär lokal lunchrestaurang med ca 90 platser både inne och ute, och det finns potential att göra så mycket mer med restaurangen för den med driv. Våra ledord är värme, glädje och trivsel och det är med den intentionen vi drivit Åbergs Museum och Åbergs restaurang under alla år med fina recensioner.

 

Du driver restaurangen själv med oss som nära samarbetspartner eftersom vi delar lokaler. Du ska vara en entreprenör med känsla för hur du får en välkomnande, varm och trivsam miljö. Du värnar om klimatet så gott du kan t ex genom sopsortering och bra miljöval. Det ska vara hembakat i fiket och hemlagad mat med målet att det ska finnas något till alla.

 

Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer. Vi vill ha kontakt snarast och ett övertagande är aktuellt vid månadsskiftet jan/feb 2020.
info@abergsmuseum.se

Carina Åberg 070-872 37 34, 08-411 00 40

Fler annonser

Välrenommerad och omtyckt hotell/konferensanläggning till salu!

Läs mer

Välrenommerad hotell- och spaverksamhet till salu

Läs mer

Arrendator till Mariestads Stadshotell sökes

Läs mer

Vill du blir vår nya entreprenör för restaurangen på Jogersö?

Läs mer

Arrendator till Annebergsgården

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02