Annons

Native

zoom
Redaktionella annonser ger er som annonsör möjlighet att berätta er historia i en form och ett sammanhang som läsarna känner igen sig i.

Besöksliv erbjuder en unikt trovärdig och relevant miljö för ert material. Ni väljer innehåll och perspektiv själva. Berätta hur ni kan skapa bättre och mer lönsamma affärer för företagarna i besöksnäringen. Belys en produkt eller beskriv era tjänster. Besökslivs Content Studio hjälper er att kommunicera i en redaktionell miljö som våra läsare känner sig trygga i.

Hur går det till?

När ni native-annonserar i Besökslivs kanaler projektleder vi er igenom hela processen. En checklista hjälper er att förmedla till oss vad ni vill säga. Våra erfarna skribenter är väl insatta i hur besöksnäringen fungerar och skapar sedan innehållet i dialog med er.

Vad ingår?

  • Projektledning och artikelproduktion
  • Publicering av artikeln på www.besoksliv.se
  • Annonsering i artikelflödet under två veckor
  • Fri publicering i egna kanaler.
  • Annonsering i nyhetsbrevet under 1 vecka.

Vad kostar det?

32 000 kr (exkl moms)

Tillägg 1: Sociala medier
Driv mer trafik till er artikel genom sponsrade annonser mot våra läsare på Facebook, Instagram och Messenger. Vi använder Besökslivs unika förstahandsdata för att ni ska få så stor och relevant spridning som möjligt i rätt målgrupp. (+ 17 000 kr)

Tillägg 2: Helsidesannons magasin
Publicera er artikel som helsidesannons i Besökslivs affärsmagasin. Prenumerationerna går främst till de chefer och ägare som tecknar medlemsavtalet med Visita, det vill säga cheferna och ägarna på företag i besöksnäringen. Ni når dem i en lugn och trygg läsmiljö. (+ 17 000 kr)

 Se ett exempel här

Boka din redaktionella annons idag!
08- 34 03 02
besoksliv@informa.se

Fler sätt att synas hos branschens beslutsfattare.

> Affärsmagasinet

> Annonsera på Nyhetssajt & Nyhetsbrev

> Platsannonsera lediga jobb

> Bli synlig på vårt Leverantörstorg

> Sök arrendator eller sälj din verksamhet 

> GastroNords officiella mässtidning

> Bli partner på Visitas Events