Annons

Hemester hos dig?

zoom
Sälj in ditt besöksmål så knåpar jag ihop specialinlägget "Tips för sommarens hemester".
Annons

Ni är många som har det tufft just nu och jag skulle vilja hjälpa er men har känt mig så oerhört fjuttig i det hela. Men så såg jag igår att inspirationsföreläsaren Erik Ståhl hade gjort ett fint initiativ där han använde sina kanaler för att lyfta företag. -Fiffigt! tänkte jag och vips så var vi i nutid. Så, nu tänker jag att vi gör så här:

1. Du gör din grej
 Du som jobbar på ett företag inom besöksnäringen skickar ett mail  senast 19/4 där du kortfattat svarar på nedanstående frågor:

  • Du borde besöka oss i sommar eftersom att
  • Län/Plats du hittar oss på
  • Lägg till en härlig bild
  • Instagram/Sociala medier/Hemsida

2. Jag gör min grej
Jag knåpar ihop ett specialinlägg som döps till ”Tips för sommarens hemester”.

3. Folk gör sin grej
Och du får förhoppningsvis in en bokning eller två.

Obs!
Ramlar det in jättemånga mail gör jag ett urval av mina favoriter.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter