Annons

Kiruna tar höjd i Musikhjälpen

zoom
I samband med Musikhjälpen kan du nu buda på en "flygbiljett" till rymden från den svenska rymdbasen Esrange Space Center utanför Kiruna, norr om polcirkeln.
Annons

Det är nog få som har missat att Musikhjälpen har startat igång. När jag skriver det här är det igång hela 4265 engagemang för att samla in pengar för allas rätt att funka olika. Fantastiskt! Men ett av evenemangen stack ut lite extra nu ikväll när jag kollade igenom mitt flöde.

”Så länge människan har funnits har vi betraktat rymden som något magiskt. Och alla har vi väl någon gång fantiserat om att resa ut i rymden? Även om det inte är dags för dig ännu att bege dig ut bland stjärnorna kan några av dina käraste föremål få möjligheten. Nu har du chansen att köpa dig två ”flygbiljetter” ombord på en av SSC – Swedish Space Corporations rymdraketer som ska skjutas upp under 2019.”

Perfekt tips inför den planerade nyårsförlovningen? Du får bara förklara för din partner att ringarna blir lite sena eftersom du vill ta kärleken till en ny nivå. Att du vill låta känslorna få rymd. Att du siktar mot stjärnorna. Eller något annat klyschigt som passar in.  Lycka till!

Här hittar du auktionen
Här hittar du mer information om uppskjutningen

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.