Annons

Några rader från norr

zoom
DN satsar i norra Sverige, kungen har varit i Kiruna, Åsa Larsson bjöds på hyllningsmeny och Salming som apelsin.
Annons

Hej,

Här har det ekat tyst ett tag. Finns många anledningar till det. Men en av dem är att jag har haft lite för höga krav på mig själv när det kommer till de här inläggen. Ville att varje text skulle förändra världen och ge er otroliga insikter. Vad lite press det blev då, haha.
Så nu tänker jag att jag ska försöka gå tillbaka till det lekfulla och bara bolla lite med er. Högt och lågt.

Till exempel kan vi ju glädjas åt att DN väljer att satsa i norra Sverige för att förstärka närvaron i hela Sverige. Det var väl på tiden kan en tycka! Är givetvis glad men en liiiiten del av mig känner också “Jaha, nu passar det när ni ser en ekonomisk vinning i oss.” Men väljer att hoppas på att det kommer gynna oss alla.

Vi har även haft kungaparet och Tysklands förbundspresident och hustru på besök i stan. Ett besök som bevisar att kungen tycker att Kiruna är lika coolt som jag. Temat för det tre dagar långa programmet var nämligen innovation, hållbarhet och demokrati. Klart det är Kiruna som gäller då! Blir stolt.

Åsa Larsson lanserade i dagarna sin sista bok ”Fädernas missgärningar” i Rebecka Martinsson serien. Och tillsammans med Kiruna bokhandel och Stadsliv Kiruna tror jag att hon måste slagit någon form av rekord i lanseringsfest? För mellan 14-26 september var, och ÄR, det aktiviteter runt om i stan. Bland annat har det varit författarsamtal, boksignering, middag på Camp Ripan där varje rätt symboliserade en av böckerna och en “Walk of Åsa Larsson” genom Kupolengallerian. Blir rörd när jag tänker mig in i Åsas situation, tänk att få en så fin lansering på hemmaplan.

Och sen måste vi väl avsluta med att hylla Salming som apelsin! Förjäkla charmigt.

Hej hej!

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Många spelare har kommit tillbaka

Många spelare har kommit tillbaka

Efter pandemin har de spelande gästerna hittat tillbaka till Vegas och antalet nya spelare har ökat markant. I år har ungefär 30 000 nya spelare registrerat sig hittills och störst är ökningen bland 18–30-åringarna...

Nyheter