Annons

Tillgängliga stjärnor i besöksnäringen

zoom
Kompetenta, serviceinriktade och driftiga - så skulle jag beskriva de flesta jag mött i branschen. Har du turen att få anställa en av dem?
Annons

Gör ett litet avbrott i ”Hemester hos dig”-inläggen för att meddela att jag givetvis även tänker på alla er som blivit av med era jobb. Övervägde ett tag att göra inlägg för att lyfta er här en och en men det kändes inte rätt. Istället har jag precis publicerat LinkedIn-gruppen ”Tillgängliga stjärnor i besöksnäringen”.

Jag tänker att du i den gruppen skriver ett kort säljande inlägg om det geni du är. Sedan kan arbetsgivare gå in scrolla bland kompetensen, hajja till när de ser dig och klicka sig in på din profil för att få veta mer. Därefter kanske ni bokar ett möte? Kanske känns det så bra att de sedan har turen att få anställa dig? Håller tummarna!

Vi testar?

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.