Annons

5-åringen i dig…

Vi håller på att jobba fram ett nytt kaffegodis i Galleriet. Oskar pratar om en slickepott och känslan av att man äter upp smeten från till exempel ett kladdkakebak fast kanske med lite schystare choklad.Jag går igång på tänket, älskar själva känslan från när man är liten (alla vet, det här går Kökstugget igång på!), ju fler rekyler tillbaka till den lilla platsen när man är en halvmeter lång är plus under en middag. Resterna av morsans bak (vad än det är, sockerkaka, kladdkaka, ja allt som är kladdigt) skulle kunna få bli ett bra kaffegodis, arbetsnamnet är 5-åringen i dig.
Annons

Vi håller på att jobba fram ett nytt kaffegodis i Galleriet. Oskar pratar om en slickepott och känslan av att man äter upp smeten från till exempel ett kladdkakebak fast kanske med lite schystare choklad.

Jag går igång på tänket, älskar själva känslan från när man är liten (alla vet, det här går Kökstugget igång på!), ju fler rekyler tillbaka till den lilla platsen när man är en halvmeter lång är plus under en middag. Resterna av morsans bak (vad än det är, sockerkaka, kladdkaka, ja allt som är kladdigt) skulle kunna få bli ett bra kaffegodis, arbetsnamnet är 5-åringen i dig.

SÅ, vi har köpt in små slickepottar, vi har små träboxar (kanske att en plastbunke är lite för basic i matsalen här) och vi har lite tankar om smet. Jag kan ju gilla kladdkaka, älskar kladdkaka, det är den ultimata kakan. Men ok, jag köpa en schysstare choklad då! Testar här bara för en känsla nu, med kaffe, jag känner mig som fem år igen, halva segern är vunnen. Vi fortsätter att fundera. 

5-åringen i dig är inte rädd för att dubbeldippa!

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter