Annons

Ändrar en biff…

En ny rätt då som vi körde första gången i går. Det är samma serveringssätt som med hjorten innan.
Annons

En ny rätt då som vi körde första gången i går. Det är samma serveringssätt som med hjorten innan.
Kommer köra tamago som vi toppar med en skiva kungsmussling inkokt med äppelcidervinäger, chili, ingefära, vitlök, socker och vatten. På den rökt forellrom, svampkräm och lite rostad Västerbotten för krispet. I går första dagen hade vi ingen Västerbotten i tamagon, det måste ändras, svampen skar vi för smått, det måste ändras, den rökta forellrommen måste bli kraftigare rökt, det måste ändras. Kanske om två tre kvällar börjar den här lilla biten bli bra, anlag för magsår är inte att rekommendera.

Sen har vi en pjäs med svampchips och biff. Här bottnar vi på svampchipset med en majjo av biff-fett, en syltad shii-takesvamp och en skiva biff som vi bara hällat runt om och sedan låtit stå nära spisen på lite varmare än rumstemperatur i tre timmar. I en tunn skiva på varje chips blev den faktiskt riktigt bra och kommer INTE att ändras till kvällens service. Svampbuljongen i kåsan är kvar sedan tidigare så där är det ok, testlagar ändringarna nu inför kvällen, kanske blir detta ändå hyfsat?

Här är det händerna som gäller, i kväll har vi ändringar på plats.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter