Annons

Crunch och krisp lockar…

Nytt snacks från och med torsdag blir slutresultatet av mina struvtester förra veckan. Har ju alltid älskat struvor och många gånger tänkt att jag skulle vilja göra något med dom. Det är framför allt crunch och krisp som lockar, att få utnyttja det i det närmaste sjuka krispet i en struva till ett snack, där har vi lockelsen.
Annons

Nytt snacks från och med torsdag blir slutresultatet av mina struvtester förra veckan. Har ju alltid älskat struvor och många gånger tänkt att jag skulle vilja göra något med dom. Det är framför allt crunch och krisp som lockar, att få utnyttja det i det närmaste sjuka krispet i en struva till ett snack, där har vi lockelsen.

Har hela tiden funderat på anklever, känner att anklever skulle kunna vara en grym kombo med det lite feta och krispet. Bakar anklever med portvin och cognac, låter det kallan och vispar luftigt med lite brynt smör och flingsalt. Spritsar anklever i håligheterna i struvan och spritsar även portvinslök som är helt slät. Avslutar skapelsen med riven parmesan. Egentligen otroligt enkelt och banalt, känner mig nöjd, en struva per man att ta  handen och äta direkt.

Serveras på ett träblock, bara att greppa och krispa

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter