Annons

Den sista bilden till kokboken…

Står och preppar inför den sista fotodagen till kokboken på torsdag. Känns lite konstigt, de allra sista bilderna, fotningen har vart sjukt rolig men självklart också krävande men utvecklande krav (på sig själv då!), har lärt mig så otroligt mycket, bara det är värt hela boken.Lite av de svåraste och kanske inte så lättfotade bilderna har fått vänta till sist, en väldig massa potatisrätter/garnityrer bland annat. Det och så lingonmaten som jag älskar över allt annat.
Annons

Står och preppar inför den sista fotodagen till kokboken på torsdag. Känns lite konstigt, de allra sista bilderna, fotningen har vart sjukt rolig men självklart också krävande men utvecklande krav (på sig själv då!), har lärt mig så otroligt mycket, bara det är värt hela boken.

Lite av de svåraste och kanske inte så lättfotade bilderna har fått vänta till sist, en väldig massa potatisrätter/garnityrer bland annat. Det och så lingonmaten som jag älskar över allt annat.
I dag står jag och provlagar en lufsa (den klassiska, Öländska potatis och fläskpannkakan), får inte till den riktigt, en första gräddning blev: trumvirvellll: pannkaka! Receptet är klockrent men finishen för en bild är inte ok! Bara å göra om, det är ju på torsdag så jag har några på mig, energi och kraft saknas inte, detta kan mycket väl bli den sista bilden jag tar till boken,  inte den lättaste att få sexig men den sista, satsning!

Ok, det ser bra ut här innan gräddning, bara å slipa vidare

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter