Annons

Färskpotatis ”i princip” utan ändring…

Sätter upp vår nya färskpotatisrätt i dag, den känns ok, en uppsjö småsaker måste justeras men fan, efter upplagningen är det överraskande få ändringar just den här första dagen.Det som stör lite är att rätten kanske känns lite aningens söt. Egentligen är en inte det men ansjovis i potatisdressingen och lite 1-2-3 lag i dillkrämen gör att känslan kan bli söt, små justeringar och vi är där med en fräschare känsla.
Annons

Sätter upp vår nya färskpotatisrätt i dag, den känns ok, en uppsjö småsaker måste justeras men fan, efter upplagningen är det överraskande få ändringar just den här första dagen.
Det som stör lite är att rätten kanske känns lite aningens söt. Egentligen är en inte det men ansjovis i potatisdressingen och lite 1-2-3 lag i dillkrämen gör att känslan kan bli söt, små justeringar och vi är där med en fräschare känsla.

Här är den då, bottnad med rökt abborre, sedan sötsyrlig dillkräm och överst 30 sekunders blanchad färskpotatis i tunna skivor dressad med ansjovis, lök, citron och brynt smör. Det kliar i fingrarna, man vill lägga något pulver, ett krust eller kanske gräddfilskvargen (kanske aktuellt) men måste ”våga” vara enkel och visa lite raka rör, allt behöver inte vara bombat med tusen prylar

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hedda fick sitt drömjobb – blir chef på sin gamla arbetsplats

Hedda fick sitt drömjobb – blir chef på sin gamla arbetsplats

Behovet av kompetent personal i hotell- och restaurangbranschen är stort. För att möta det utökas nu utbildningen Hotel & Restaurant Manager med en helt ny utbildning i Norrtälje och Skellefteå

Nyheter