Annons

Förväntningarna ökar på sparrisen…

Ok, jag var tvungen i dag och fortsätta med sparrisen direkt, så många saker jag ville pröva och inte blev jag mycket fattigare på uppslag efter dagens lägg.La med lax under sparrisen i dag, det kommer bytas emot (och det här kommer jag få äta upp efter min dissning på årslistorna) pilgrimsmussla som jag bara tänker mig sota lätt och skiva tunt underst i lägget.Testade att lägga på både sten och ett runt träblock, träblocket vinner. Lägget kommer bli extremt platt (vilket är tanken) så ett ganska högt träblock kommer bli grymt, det är taget.
Annons

Ok, jag var tvungen i dag och fortsätta med sparrisen direkt, så många saker jag ville pröva och inte blev jag mycket fattigare på uppslag efter dagens lägg.
La med lax under sparrisen i dag, det kommer bytas emot (och det här kommer jag få äta upp efter min dissning på årslistorna) pilgrimsmussla som jag bara tänker mig sota lätt och skiva tunt underst i lägget.

Testade att lägga på både sten och ett runt träblock, träblocket vinner. Lägget kommer bli extremt platt (vilket är tanken) så ett ganska högt träblock kommer bli grymt, det är taget.

Det saknas syra i rätten, jag ska bara ha pilisen underst, sparrisen och den gjutna ostkrämen (Västerbotten i dag, kommer bli Gruyère sen), körde picklad lök i dag men ska testa nästa gång med en riktigt bra kompis till sparrisen: endive. Ska pickla endivebladen och sedan  skära dom längst med och ha med och varva med den tunt skivade sparrisen och remsorna av ost, jag har förväntningar som ökar på den här rätten nu!

Tänker mig inget mer i lägget förrtom endiven som kommer till varvat med sparrisen och ostkrämen, inga örter, inga smulor ingenting, så befriande och till synes enkelt
Älskar att bränna
Josefin är restaurangchef på Görväln, hon är givetvis med och smakar under processen, stenlägget här då, träblocket som sagt bättre

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.