Annons

Fotar, provlagar och beordrar husmanskost

Efter gårdagen tävling  Årets kock där den grymme Jimmi Eriksson välförtjänt plockade hem titeln efter en stenhård kamp står jag och förbereder mig för fotning till kokboken. Grattis Jimmi, kör hårt nu!Arbetet med kokboken är nu inne i fotodelen för fullt. Samtidigt provlagar vi och det är minst sagt ett gediget och otroligt givande arbete. Boken ska ha en hel del text innan varje rätt för att inspirera och locka att laga husmanskost. För mig är det här lika mycket en bok som ska vara tillgänglig för givande läsning som inspiration av sköna bilder på maten.
Annons

Efter gårdagen tävling  Årets kock där den grymme Jimmi Eriksson välförtjänt plockade hem titeln efter en stenhård kamp står jag och förbereder mig för fotning till kokboken. Grattis Jimmi, kör hårt nu!

Arbetet med kokboken är nu inne i fotodelen för fullt. Samtidigt provlagar vi och det är minst sagt ett gediget och otroligt givande arbete. Boken ska ha en hel del text innan varje rätt för att inspirera och locka att laga husmanskost. För mig är det här lika mycket en bok som ska vara tillgänglig för givande läsning som inspiration av sköna bilder på maten.

Laxpuddingen är ju en självklar favorit, det är omöjligt att plocka en enda husmansfavvo men här är en som definitivt  är med och tampas om de första plasterna. För den som inte gör det här så ofta beordrar jag nu: gör! Boken ska ju inspirera och uppmana men jag föregriper utgivandet nu, det är dags att börja laga mer husman. 

Vacker är den också, puddingen.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Så får du mer tid över till dina gäster

Så får du mer tid över till dina gäster

Med Picasso Digital får hotell och konferensanläggningar digitala tjänster för bokning, incheckning och betalning så att du kan lägga mer fokus på det som är allra viktigast i verksamheten – nämligen dina gäster...

Nyheter