Vi har kört desserter med en nyfriterad munk i olika skepnader hela tiden på Hantverket. Bananglass med krust av pistage och nu senast en chokladglass till munken. Hela tiden en stor, rund munk, ofylld men moffig och härlig.
När vi bytte den senast här efter jul ville vi ha en annan version: små munkar, fyllda med något friskt och gott för lite fräschare känsla. Just den lite fräschare känslan har vart ledordet i hela rätten. Hallon kommer i form av en frisk glass och så då fyllningen i munkarna, något av det allra godaste jag vet: lemonkurd. Rostad vit choklad och rostade nötter till också, vi är nöjda, munken har fått en fräschare stil, men trots det kommer vi nog köra med bananglassen igen i framtiden, även om jag inte gillar banan så var och är den magisk.
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F03%2Fmunkar.jpg)
Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.