Annons

Inget rocket science…

Smider medans järnet är varmt här. Min inspiration falnar snabbt just nu så jag har i dag plockat lite med abborrsmörgåsen jag skrev om i går. Svampsmörgåsen ska som sagt ut nu och fram tills kantarellerna kommer och originalet med morteln, kantarellsmörgåsen tar vid, kör vi på den rökta abborrmackan som jag funderat på en stund och som accelererade i går när vi satte upp Dalarömackan till lunch.
Annons

Smider medans järnet är varmt här. Min inspiration falnar snabbt just nu så jag har i dag plockat lite med abborrsmörgåsen jag skrev om i går. Svampsmörgåsen ska som sagt ut nu och fram tills kantarellerna kommer och originalet med morteln, kantarellsmörgåsen tar vid, kör vi på den rökta abborrmackan som jag funderat på en stund och som accelererade i går när vi satte upp Dalarömackan till lunch.

Egentligen så är ju detta verkligen inget rocket science, i botten på morteln: ljummen hovmästarsås, picklad rödlök och dill. På rågbrödet/flarnet: varmrökt abborre, sikrom, friterad kapris, smulig kvarg och smörgåskrasse, bara å krossa med mortelskaftet, dippa brödflarnen som bilds vid krossandet och hjälpa till med sked, känns bra, svampsmörgåsen kan nu ta välförtjänt paus tills kantarellerna kommer. 

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter