Annons

Invigning…

Någon timme kvar till invigning, v är i fas i köket. Mingel/snacksmaten är klar. Smakprov från den nya menyn spelar huvudrollen, perfekt inför när vi byter på måndag.Första steget i serveringen är en fullständig attack av olika sorters blommor på två stora brädor. Rödbetsblommor med isterbandskrust och senap, kålrabbi med pepparrot, gulbetor med getost och potatisblommor med ansjovisfyllning. Det har producerat ca 600 blommor i dag av alla dom här sorterna, här står Nasim som är ny hos oss i köket och gör gulbetsblommor.
Annons

Någon timme kvar till invigning, v är i fas i köket. Mingel/snacksmaten är klar. Smakprov från den nya menyn spelar huvudrollen, perfekt inför när vi byter på måndag.

Första steget i serveringen är en fullständig attack av olika sorters blommor på två stora brädor. Rödbetsblommor med isterbandskrust och senap, kålrabbi med pepparrot, gulbetor med getost och potatisblommor med ansjovisfyllning. Det har producerat ca 600 blommor i dag av alla dom här sorterna, här står Nasim som är ny hos oss i köket och gör gulbetsblommor.
Sen, efter blommorna, lite annat, band annat våra nya hasselbackspotatisar med löjrom och syrad grädde. Det här var ett perfekt tillfälle att få göra många av dom här, 150 stycken, funkade fint.

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.