Annons

Jag är nykär…

”Avknappen” var på väldigt kort tid. Samma sekund som jag i går kom hem så låg det tre provtallrikar som jag tänker mig att använda nu under våren i det nya. Tallrikarna är sjukt vackra, de kommer från en Dansk keramiker, jag är kär, så där nykär som man bara kan vara med nya tallrikar.
Annons

”Avknappen” var på väldigt kort tid. Samma sekund som jag i går kom hem så låg det tre provtallrikar som jag tänker mig att använda nu under våren i det nya. Tallrikarna är sjukt vackra, de kommer från en Dansk keramiker, jag är kär, så där nykär som man bara kan vara med nya tallrikar.

Kan nån gissa om det har fantiserats rätter med dessa tre skönheter framför mig? Ganska små är dom, men perfekta i storleken, jag har helt gått från större tallrikar, vet inte varför, det här är tallrikarna jag lockas av. Dom ger mig läggen jag lockas av, serveringssätten jag lockas av och rätterna jag lockas av som kräver små nätta och lämpliga.

Jag har gått hela jävla dan och tittat på mina fina och vackra pjäser, vi börjar lära känna varandra nu, vi tycker faktiskt mycket om varandra, jag känner att mina känslor är besvarade

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter