Annons

Jag har ett tålamod av guld…

Av olika anledningar så har vår lansering av restaurangen vid namn Galleriet (matgalleriet) här på slottet blivit försenad. Sånt händer, bara att bita ihop. Jag har ju ett tålamod av guld (eller hur) så jag har verkligen inte känt mig stressad eller pressad av att det dröjt, stilla och lugnt har jag väntat. Andningspaus här.
Annons

Av olika anledningar så har vår lansering av restaurangen vid namn Galleriet (matgalleriet) här på slottet blivit försenad. Sånt händer, bara att bita ihop. Jag har ju ett tålamod av guld (eller hur) så jag har verkligen inte känt mig stressad eller pressad av att det dröjt, stilla och lugnt har jag väntat. Andningspaus här.

Men nu kör vi, de sista detaljerna med menyer, kläder och lite smått och gott börjar komma på plats, i april kör vi vernissage med en av våra allra vassaste matfotografer som kommer ställa ut på väggarna i restaurangen, vernissaget blir även en invigning av restaurangen, jag tror knappt at de är sant, vi kör nu…?

I dag då, fotning inför lansering, pressreleaser, restaurangens hemsida och allt möjligt. Jag är en verklig tiger framför kameran. Här är jag verkligen i mitt rätta element, avslappnat och verkligt, herregud, jag får kämpa här!

När man väntar verkligt länge på något gott, ja å smakar det extra, jag har väntat länge nu, det kommer smaka fint att sätta igång med det här

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter