Annons

Känner mig förlöst…

Nu är det invigt på Galleriet, vi kör igång med den nya menyn och tänket kring menyn.Vi kommer ha en tiorätters som det självklart går att plocka ifrån hur man vill. Ett fixerat pris kommer finnas för 3, 5, 7 eller 10 rätter, jag är snudd på överladdad och sjukt nöjd med det här upplägget.
Annons

Nu är det invigt på Galleriet, vi kör igång med den nya menyn och tänket kring menyn.
Vi kommer ha en tiorätters som det självklart går att plocka ifrån hur man vill. Ett fixerat pris kommer finnas för 3, 5, 7 eller 10 rätter, jag är snudd på överladdad och sjukt nöjd med det här upplägget.

V gör det här för att kunna renodla rätterna mer, jag har känt att den mat vi ört innan vart för mycket upplagt för att man ska äta en trerätters. Det har gjort att en förrätt (med rätta) har vart väl tilltagen när man vill satsa fullt ut och verkligen köra på med ambitionerna, samma med varmrätterna. När fler och fler har velat äta fler rätter så har det inte gått att skära ner på rätterna allt för mycket vilket fått till följd att gäster har blivit galet mätta, inte bra. Det plus att ambitionsnivån då kan skruvas till ytterligare gör att vi kör så här nu. Vi satsar på många 7 och 10 rätters, kommer bli röj i köket.

Men det här innebär ju varken att det ska bli någon stiff menyätning som gästerna sonar till eller att vi ska överge ”vår” matlagning, tvärt om. Hela konceptet i restaurangen och med maten är upplagt med en oerhört avslappnad inställning, väldigt väldigt o-slottigt, kan inte förklara det på något annat sätt. Och maten, herregud, samma grund, samma tekniker, samma tankar, inte en tum viker jag från det.

Nu går vi in i en ny fas, jag känner mig förlöst.   

Galleriets första

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.