Annons

Kökstugg live…

Att det går runt i huvudet en första dag som den här är inte en sanning för mig. Det har gått runt i huvudet länge, sedan det blev klart med Hantverket har jag (som jag skrivit innan) tänkt och vridigt länge nu. Så det är inte värre än vanligt, dagen har vart underbar, jag trivs som vattnet med fisken. Själva restaurangen har en köksbar (16 platser där förutom själva restaurangen). En rejäl arbetsbänk ligger i köksbaren framför gästerna dit vi, när vi kör igång med det nya, ska flytta ut från köket där allt det kalla går ifrån nu (vägrar stå inne i köket med den här köksbaren).
Annons

Att det går runt i huvudet en första dag som den här är inte en sanning för mig. Det har gått runt i huvudet länge, sedan det blev klart med Hantverket har jag (som jag skrivit innan) tänkt och vridigt länge nu. Så det är inte värre än vanligt, dagen har vart underbar, jag trivs som vattnet med fisken. Själva restaurangen har en köksbar (16 platser där förutom själva restaurangen). En rejäl arbetsbänk ligger i köksbaren framför gästerna dit vi, när vi kör igång med det nya, ska flytta ut från köket där allt det kalla går ifrån nu (vägrar stå inne i köket med den här köksbaren). Spisen med själva varmluckan ligger också i köksbaren så allt sker inför öppen ridå, underbart!!

Det fina med det här är att det är helt från hjärtat, så nära, det är inte ett öppet kök, nej, köket ligger ute i matsalen. Sitter vi i skiten är det öppet, har vi harmoni är det öppet, har vi flow är et öppet, garvar åt ett totalt misslyckat test är det helt öppet. I dag har jag stått ute vid arbetsbänken i köksbaren bland lunchgäster och preppat, det här blir min plats under prepp på dagen också så bänken kommer till dubbel nytta. Och fan vad jag har surrat med gäster under framförallt lunchen då det är fullsatt i köksbaren, KÖKSTUGG live på högsta nivå, jag tror att gud har sänt ner den här bänken i baren till mig, tack gud.

Min plats

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Nyheter