Annons

Människa på riktigt igen…

Vi är igång efter julledigheten, menyuppsättning från scratch, inte så mycket nya rätter utan vi kör på med de rätter som vi hade innan jul med små modifieringar.När jag är ledig så här några veckor över jul eller på sommaren har jag typ noll tanke på mat så det blir en underbar pisksnärt tillbaka till maten, rätterna, smakerna, kombinationerna, tallrikarna, livet och stöket. Nu är man människa på riktigt igen, ledigt är bra, jobba är ännu bättre!
Annons

Vi är igång efter julledigheten, menyuppsättning från scratch, inte så mycket nya rätter utan vi kör på med de rätter som vi hade innan jul med små modifieringar.

När jag är ledig så här några veckor över jul eller på sommaren har jag typ noll tanke på mat så det blir en underbar pisksnärt tillbaka till maten, rätterna, smakerna, kombinationerna, tallrikarna, livet och stöket. Nu är man människa på riktigt igen, ledigt är bra, jobba är ännu bättre!

Som sagt, det har preppats i rasande fart i dag, vi öppnar m någon timme, det sista nu: hasselbackspotatisar, mina älskade potatisar som alltid kommer finnas å varje meny vart jag än jobbar! Det är ett väldigt skärande men det är mödan värt!

Först isvatten i en halvtimme, sedan hett vatten med salt och vinäger ca en timme och sedan isvatten igen innan det är dags at fritera. Löjrom, färsklök, dill och syrad grädde till detta!

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter