Annons

Nook och våravkoket…

Var på ute på en skön ”Walking dinner” med min gode v Tom i går. Band annat besöktes Wood Stockholm och Nook. Riktigt härligt att bara glida runt, hoppa in lite var som helst och inte ha som mål at sitta på samma ställe hela kvällen. Wood var riktigt bra, likaså Nook, den bästa rätten för hela den ”promenerande middagen” var en fläsksida med morot, tryffel, libbsticka, umamikräm, senapsfrön och kycklingsky på Nook, en riktig käftsmäll, så sjukt bra.
Annons

Var på ute på en skön ”Walking dinner” med min gode v Tom i går. Band annat besöktes Wood Stockholm och Nook. Riktigt härligt att bara glida runt, hoppa in lite var som helst och inte ha som mål at sitta på samma ställe hela kvällen. Wood var riktigt bra, likaså Nook, den bästa rätten för hela den ”promenerande middagen” var en fläsksida med morot, tryffel, libbsticka, umamikräm, senapsfrön och kycklingsky på Nook, en riktig käftsmäll, så sjukt bra.

I dag då således har jag gått på flytande föda fram tills nu, druckit ett par liter av vår klorofyllstinna buljong som är ett avkok av våren som går i morteln nu på menyn. Det är en lätt rostad kycklingbuljong som vi bara låter en massa ogräs få sjuda i någon timme, hälsosamt, välgörande, vederkvickande och gott. Jag är en ny människa nu och kan inför kvällens proppfulla service gå på fast föda igen, skönt.

Fläsjsidan på Nook, galen
Våravkoket

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.