Annons

Omslaget till kokboken…

Nu går vi in i slutfasen med kokboken, de närmaste dagarna ska manus in, omslaget är precis i stora delar satt, fotningen börjar närma sig status klar (men det återstår lite, kommer fota in i det sista.)Har jobbat i omgångar med det här sedan i somras, som jag sagt innan: jag känner en enorm stolthet. Framförallt fr ämnet men givetvis också för att göra en bok, en dröm.
Annons

Nu går vi in i slutfasen med kokboken, de närmaste dagarna ska manus in, omslaget är precis i stora delar satt, fotningen börjar närma sig status klar (men det återstår lite, kommer fota in i det sista.)

Har jobbat i omgångar med det här sedan i somras, som jag sagt innan: jag känner en enorm stolthet. Framförallt fr ämnet men givetvis också för att göra en bok, en dröm.

Men i dag då, omslaget känns i princip klart, det är en oerhört viktig detalj men inte allt. Vi har hela tiden haft en idé, det är Elisabeth Fock och Maria Nilsson från Natur och kultur, Lennart Weibull som fotograferar boken och Jonas Cramby som formger boken som tillsammans har satt omslaget (och givetvis hela boken). Så många viljor kan lätt vara lika med dragande åt olika håll men det känns som att det drogs i samma riktning från start. Många kriterier ska uppfyllas med ett omslag: omslaget bör spegla innehåller nå sådär (eller nej, helt hållet för fan), man ska känna igen omslaget direkt när man ser det någonstans, titeln ingår ju där också och så ska det ju va snyggt också! Jag är toknöjd! Nu återstår det sista och sedan ska det finslipas, korrläsas, slipas igen, skrivas lite till, fotas något litet till, korrläsas och ja, korrläsas igen!

I mitten av september kommer den, inget är som väntans tider

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter