Annons

”Respekt och kärlekskampen” vandrar utåt…

Precis kollat igenom citat till en tidning för en intervju som jag gjort angående arbetsbristen i restaurangbranschen. Jag pratar respekt, arbetstider, attityd, tjejer i köken, kärlek, hanhundskultur och vad vi borde göra. Känner man igen det? Javisst, ”respekt och kärlekskampen” börjar vandra utåt, sjukt viktigt!
Annons

Precis kollat igenom citat till en tidning för en intervju som jag gjort angående arbetsbristen i restaurangbranschen. Jag pratar respekt, arbetstider, attityd, tjejer i köken, kärlek, hanhundskultur och vad vi borde göra. Känner man igen det? Javisst, ”respekt och kärlekskampen” börjar vandra utåt, sjukt viktigt!

”Respekt och kärlekskampen” kommer aldrig sluta och det är tack vara alla som tänker på den, aldrig har jag fått så mycket mail och reaktioner sedan jag började skriva om det här. Många tycker det är viktigt och vill göra något åt det hela, man får hopp och framtidstro, det behövs. För den som inte läst och funderat innan råder jag att gå in på ämnen över rubriken ovan och läsa ikapp om kampen för att få fler att stanna och fler att söka sig till vår bransch, kampen slutar aldrig. 

#respektochkärlekskampen

Viktiga citat som ska bli rätt, jag blir hetsig, pratar i mun på mig själv och vevar med armarna, håll utkik

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.