Vi är igång och testar det sista med en del nya rätter som ska in på menyn nu nästa vecka, det går ok, ett snacks som ska in trilskas och det blir lite sömn om nätterna, kan inte slappna av.
En kall rätt med ett lufttorkat och rökt ankbröst går dock bättre. Anka är inte min favvodetalj men har alltid gillat att grava eller röka ankbröst och servera i tunna skivor. Med assistans av min gode vän Jon på Korvhantverk Stockholm så lufttorkar och röker vi nu ankbröst och dom blir väldigt goda. Brösten saltas och röks kort för skydd inför torkningen, brösten hänger i ca tre veckor innan de röks mer intensivt en andra gång.
Vi står då med ankbröst som jag vill sätta upp å menyn och det bir så nu. Tunna skivor kommer med en selleri och tryffelremoulad, picklad blekselleri, riven tryffel och krispiga flarn av potatis, provlagning pågår, återkommer med bild på hela kompletta rätten
De rökta och torkade ankbrösten, feta och härliga
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F01%2Fdrfrfrfrfr.jpg)
Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.