Annons

Undviker ”tråkfacket” med en kalv…

Det är dags att byta rätter och testandet är i full gång. Vi ska byta lammet på menyn och göra våra egna isterband igen (återkommer till den rätten). Kalven försvinner också och ersätts med kalv. Ok, det blir ju en väldig skillnad på ersättaren här så det känns riktigt bra även om vi inte är fullständigt klara än.Det är kronärtskockstider nu, älskar kronärtskockor, karaktären i smaken och at de är så användbara och alltid, precis alltid är ett bra bollplank till övriga smaker på en tallrik.
Annons

Det är dags att byta rätter och testandet är i full gång. Vi ska byta lammet på menyn och göra våra egna isterband igen (återkommer till den rätten). Kalven försvinner också och ersätts med kalv. Ok, det blir ju en väldig skillnad på ersättaren här så det känns riktigt bra även om vi inte är fullständigt klara än.

Det är kronärtskockstider nu, älskar kronärtskockor, karaktären i smaken och at de är så användbara och alltid, precis alltid är ett bra bollplank till övriga smaker på en tallrik.
Här då kommer kronärtskockan i form av en frisk kräm/puré, inkokta bitar av skockor och tunt skivade och friterade krispiga (sjukt goda). Till det kalven då och en pepparrotsgrädde och vi spräcker med timjan olja vid bordet, färskriven pepparrot också.

Rätten känns bra, jobbar med trycket i pepparroten, det känns lite anorlunda att ha en all grädde så hr men det stör inte, det blir en annan upplevelse och det gillar jag. Det kan inte vara skyer till lala kötträtter, då har man hamnat i tråkfacket.

Lägget känns bar men vi testar olika 

 

Detta är en bloggtext. Åsikterna som uttrycks i texten står skribenten för.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...

Nyheter