Annons
Annons

Avdelningsansvarig PM & Vänner Fest och Konferens

PM & Vänner

Just nu söker vi en ny avdelningsansvarig för vår fest- och konferensavdelning.

Tjänsten innebär att du har högsta ansvar för den dagliga driften på avdelningen som innefattar såväl dagkonferenser som banketter och events kvällstid. Tjänsten innebär att du blir en del av ledningsgruppen i företaget och du rapporterar direkt till företagsledningen. I det dagliga arbetet skall fokus ligga på att utveckla och driva fest- och konferensfunktionen med fokus på kvalitet, flexibilitet, lönsamhet och en väl fungerande drift. I arbetsuppgifterna ingår också att bistå med offerter, konferensplanering (schemaläggning av personal, timrapportering, inköp etc), konferenslokaler, konferensutrustning och fakturering. Till hjälp finns också en assisterande avdelningsansvarig och stöd från vår bokningsavdelning.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande jobb inom hotell/restaurang/event. Du gillar att leda och vara aktiv i den operativa driften och har god planeringsförmåga. Vidare är du nyfiken på människor, möten och att hålla kvalité i den produkt du är med och skapar. Du känner även ett engagemang att på olika sätt arbeta hållbart, vilket är en viktig del av vår verksamhet.

Tjänsten omfattar 100 % och är en tillsvidaretjänst (efter sedvanlig provanställning enligt ö.k).
Önskad start: Enligt ö.k
Ersättning: Fast månadslön enligt ö.k

För att skicka in din ansökan och vid eventuell frågor, vänligen kontakta Monica Carlsson – monica@pmrestauranger.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02