Annons

Chef systemförvaltning och systemstöd

Svenska Turistföreningen (STF)

Svenska Turistföreningen får människor att upptäcka Sverige. Det har vi gjort sedan 1885. Vi värnar om och utvecklar våra unika miljöer samt guidar och inspirerar till stora och små äventyr kring våra ungefär 250 personliga boenden. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. STF är en av Sveriges största ideella organisationer med cirka 250 000 medlemmar. En förening med eldsjälar som letar upptäckter vid sidan av vägen, längre in i skogen och högre upp på fjället och jobbar för att fler ska kunna upptäcka Sverige, både idag och i morgon. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Avdelningen System ger stöd till många interna intressenter och förvaltar och utvecklar allt från hotell- och kassasystem till olika typer av webblösningar. Vi söker dig som vill leda och styra STF:s avdelning för systemförvaltning och systemstöd.

Om rollen
Som Chef för systemförvaltning och systemstöd kommer du att växla mellan strategiskt och operativt arbete med fokus på systemförvaltning, inklusive systemadministration (t.ex hotell- och kassa och boknings och medlemssystem). I arbete ingår också att leda system- och integrationsprojekt. Du kommer också att ansvara för användarsupporten som riktar sig till medarbetare, egna och anslutna anläggningar och ideellt aktiva.

Din roll innebär att säkra verksamhetens krav på tillgänglighet, vidareutveckling, uppföljning, hantering av incidenter, ändringar och problem. Du är också ansvarig för relationen mellan verksamhet och inom dina ansvarsområden.

Din profil
Du har en god förståelse för komplexa IT-miljöer med många intressenter och förmåga att kommunicera och skapa en bra dialog inom verksamheten.

Erfarenhet av att implementera systemförvaltning i en geografiskt spridd organisation.

Flerårig erfarenhet av att ansvara för en organisations systemförvaltning, inklusive systemadministration (hotell- och kassa och boknings och medlemssystem).

Flera års erfarenhet i en liknande roll, med fördel som förvaltningsledare eller som projektledare, inom IT.

Erfarenhet av samarbete med externa leverantörer.

Erfarenhet av att leda system- och integrationsprojekt.

Erfarenhet av kravformulering i samband med upphandling.

Flerårig vana av att leda, organisera och utveckla användarsupport och ärendehantering.

Du har ett stort intresse för att hitta nya vägar framåt för att effektivisera verksamheten inom allt från arbetssätt till nyttjande av tekniken.

Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med många kontaktytor och du rapporterar till Chef Stab.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och verkar för att för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Rollen kräver en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Övriga krav
•  Högskoleutbildning inom IT/systemvetenskap, ekonomi eller annan relevant inriktning
•  Goda kunskaper i svenska och engelska
•  Ledarskapserfarenhet
•  Huvudkontoret är beläget i Stockholm vilket också blir din placeringsort.

Ansökan
I rekryteringen har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets Hemsida, där du också sänder in din ansökan. https://urvalet.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Urvalet: linda.wiltbourn@urvalet.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02