Annons

Club Host

Djursholm Country Club

Som Club Host är du ofta den första personen våra medlemmar möter och är klubbens ansikte utåt. Du ser till att våra interna och externa gäster får det dem vill ha och att de trivs. Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga receptionsuppgifter så som in- och utcheckning, service, bokning av logi och konferenser, klubbaktiviteter som tennis, PT, restaurangbokningar, kassahantering och viss fakturering.

Du är även ansvarig under ditt skift att ha koll på miljön och atmosfären, det kan innefatta allt från att puffa kuddar, fylla på med och tända ljus, justera musiken och lampor till att fräscha upp på toaletterna i foajé, Member lounge och konferens och vid behov rycka in och hjälpa vår städare med ett hotellrum. Hos oss hjälper alla varandra och du kommer också att få servera främst dryck som kaffe, cappuccinos, te och vatten och ibland hoppar vi alla in och hjälper i servicen i restaurangen.

Tjänsten avser dag och kvällspass samt helger, främst måndag till lördag.

Vi söker dig som
… med glädje och energi gör det där lilla extra för att få alla att känna sig speciella och varmt välkomna. Som person är du proffsig, älskar människor och är självständig, drivande och social samt organiserad. Du ser vad som behöver göras, har öga för detaljer och har lätt för att ta egna initiativ. Vi arbetar med service på mycket hög nivå där ingen förfrågan är omöjlig eller tråkig.

Vi ser att du har
• Utbildning inom hotell och restaurang eller minst ett års erfarenhet av hotellbranschen och eller restaurang.
• Tidigare arbetat i bokningssystem (vi jobbar med Hotsoft och Caspeco)
• Du talar och skriver svenska och engelska flytande, något som är ett krav i mötet men våra kunder. Ytterligare språk är självklart meriterande.
• Erfarenhet från administration, Revenue management och/eller sälj är meriterande.

Vi erbjuder
En fantastisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Anställningen är tills vidare med inledande 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dagtid såväl som kvällstid och helger.

Kontakt: annika.jackson@djursholmcountryclub.com

Djursholm Country Club är en medlemsklubb i Djursholm för hela familjen. Vi skapar minnen och upplevelser för våra medlemmar och kommande generationer. Vi vill skapa en plats där våra medlemmar kan få inspiration och energi. Djursholm Country Club är en plats där man kan avnjuta god mat och god dryck med familjen eller vännerna, komma med barnen på olika aktiviteter och själv deltaga i olika sociala och sportsliga aktiviteter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02