Annons

Commercial Manager

Falkenberg Strandbad

Kent heter jag och är VD på Falkenberg Strandbad. Nu stärker jag upp vårt team och vår ledningsgrupp och söker dig som vill vara med oss och skapa stamgäster i nya rollen Commercial Manager!

Våra värdeord är professionella, passionerade och lekfulla. Det lever vi och andas varje dag! Tillsammans skapar vi sann glädje för våra gäster, samma anda som vi själva vill ha när vi är iväg på konferens, semester eller går till den där restaurangen där allt stämmer. Min övertygelse är också att det löftet till våra gäster börjar med att vi har de högsta av ambitioner när det kommer till att vara en bra och utvecklande arbetsgivare.

Strandbadens historia sträcker sig tillbaka ända till 1937 och har utvecklats i en rasande fart sedan ESS Group tog över hotellet 2011. Nu stoltserar vi med fyra restauranger, en Retreat Club med spa, hotell med 135 rum och alla möjligheter för en perfekt konferens, kickoff eller möte. Beläggningen förra året landade på 98,5% på helår. I samband med detta och även att ESS Group växer, ja så heter vår familj av varumärken som driver Strandbaden, så vill jag nu utöka vår organisation och vår ledningsgrupp. Jag letar efter en ny stark spelare och rollen du antar är som Commercial Manager. Kanske är det du?

Rollen som Commercial Manager kommer att handla mycket om att öka och optimera intäkter. Och i samma andetag också förstå hur gästen upplever det de köpt. Ditt uppdrag är även att stärka våra varumärken såväl i vår kommunikation som att följa upp att dem efterlevs i vardagens drift (standards).

Du kommer att arbeta med revenue management, e-handel, våra varumärken Strandbaden, Retreat Club & KÖKET och marknadsföring i form av engagerande innehåll och kanalval. I rollen finns också affärsutveckling i form av att ta fram best practice och att utveckla nya paket och kalkyler för lönsamma affärer.

Ditt dagliga fokus är att optimera intäkterna för segmenten leisure & MICE och driva försäljningen i alla kanaler. Att sälja rätt produkt i rätt tid till rätt kund och samtidigt genom de mest lönsamma kanalerna. Förutom de dagliga Revenue Management och E-commerce-relaterade uppgifterna så är du övergripande ansvarig för det strategiska försäljningsarbetet på både lång och kort sikt. Du balanserar mixen av våra olika gästsegment inte bara utifrån intäkter utan också för våra gästers bästa upplevelse och driftens effektivitet. Du ligger nära gästens allt högre (och väldigt spännande) krav på snabba och enkla bokningsprocesser, information och in- och utcheckning. Du baserar ditt arbete på intäktsprognoser och kunskap kring målgruppernas beteenden (mosaic). Till din hjälp har du teamen på ESS Groups supporterande teams inom marknad, sälj, e-com, brand och data insights. Ni jobbar tight och du har en viktig koordinerande roll.

I ditt team här hos oss så kommer du att ha en Revenue Manager som rapporterar direkt till dig. Tillsammans skall ert arbete leda till att kontinuerligt uppdatera prognoser för intäkterna dag för dag och nå våra ständigt utvecklande mål. En av era uppgifter är också att ta fram bra underlag och insikter så att schemaoptimeringen blir något som vi blir bäst i branschen på.

Som person hoppas jag att du är analytisk, organiserad och brinner för försäljning. Du är strategisk men förstår också att taktiken är det som gör det. Du gillar detaljerna och hinner med även detta. Jag tror också du är modig och gillar att utmana sanningar och befintliga arbetssätt. Kommunikation och dialog är viktigt mot såväl dina kollegor som våra gäster. Du har inga problem att hålla och driva relevanta möten hos oss eller när vi träffar våra kompisar i Göteborg.

Som Commercial Manager rapporterar du direkt till mig som VD och naturligtvis ingår du i vår ledningsgrupp.

Annat som ger pluspoäng:

·         Relevant examen alt. branscherfarenhet

·         Revenue Management eller erfarenhet från ett säljande management perspektiv

·         Erfarenhet inom e-handel, marketing och social media

·         Analytisk, strukturerad och resultatorienterad.

·         Kunskap i Excel och Google Analytics

·         Social och kommunikativt stark

·         Modig och utvecklingsinriktad

Alla ansökningar och intervjuer kommer att hanteras löpande så du behöver inte vänta med att skicka in. Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tänker att vi startar med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

När vi hade vår årliga fESSt för alla som jobbar inom ESS så summerade vi 2018 med den här filmen. Här finns info om Falkenberg Strandbad men också om våra fina systerhotell.

På samma fESSt (i år åkte vi alla till Steam Hotel) så blev den här filmen till. Vi hyllar årets medarbetare, ledare och massa annat kul. Jag tycker den visar mycket av den fina kultur och människor vi jobbar tillsammans med. Alla är bjudna, alla bidrar. Kanske är du med nästa år?

Välkommen med din ansökan!

Kent Johansson, VD Falkenberg Strandbad

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02