Annons

Dagansvarig frukost/lunch

Frösö Park Hotel

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Välkommen till Östersund och Frösön, med 3 minuter till Åre/Östersund flygplats och en bedårande utsikt mot fjällvärlden kan du på Frösö Park Hotel mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt.

Vi rekryterar
För närvarande rekryterar vi en ansvarig för att leda dagteamet (frukost & lunch) i vår härliga restaurang KAVA.

Restaurangen är en 120-platsers livlig modern plats som serverar spännande mat med fokus på goda smaker och säsongens ingredienser. Vi önskar ge våra gäster tid att stanna upp, ta ett djupt andetag och bara njuta.
Du behöver ha uppmärksamhet på detaljer och vara duktig på att ”scanna” gästen och säkerställa att alla gäster blir sedda och får den minnesvärda servicen vi utlovar.

Frukost är en stor del av den skandinaviska hotellkulturen och i vår frukostbuffé är vi stolta över att vara en av de mer varierande, ekologiska och spännande i regionen.

Dagansvarig förväntas organisera och leda i den dagliga driften med ansvar för frukost- och lunch, i detta ligger kvalitetssäkring av gästupplevelsen och personalnöjdhet. Har ansvar för att implementera hotellets servicestandarder, rutiner och kontinuerlig upplärning. Arbetsledning, schemaläggning, kostnadskontroll, inköp och coachning är några av de uppgifter som kommer ligga i tjänsten. Dagansvarig svarar direkt till restaurangchefen.

Arbetstiden är primärt dagtid med varannan helg på rullande schema.

Kvalifikationer
Du är en organiserad lagspelare som trivs med att motivera och inspirera ditt team, att möta alla gäster med ett fantastiskt välkomnande och leverera exceptionell service.

*3 års erfarenhet från att arbeta inom hotell och restaurang.
*Ambitiös och intresserad av att arbeta i ett högt tempo i en miljö med bra standarder och höga förväntningar.
*Utåtriktad personlighet som på ett enkelt sätt kan kommunicera med gästerna.
*Strukturerad med goda organisatoriska färdigheter.
*Har servis som passion och en äkta kärlek till mat och dryck.
*Förmåga att kommunicera muntligt på svenska och engelska.

Är du den vi söker? Kontakta F&B Manager Magnus Draheim på magnus.draheim@frosoparkhotel.se.

Lön enligt avtal.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02