Annons

Driven Operations Manager

Circles Sweden AB

Vi söker en Operations Manager som vill säkerställa en framgångsrik nyöppning av ett living & coworking verksamhet. Med 140 designade studio apartments och 150 co-working och kontorsplatser i Hammarby Sjöstad är detta den nya moderna platsen att bo och arbeta. Planerad öppning i mitten av augusti 2021.

Konceptet erbjuder en bredd av tjänster, bland annat reception, restaurang & bar, lokalvård, vaktmästeri och teknisk förvaltning. Du ansvarar för samarbetet med kunden, vidareutveckling av verksamheten och att driva en lönsam affär.

Du är hands-on och hugger in där det behövs samtidigt som du håller ett helikopterperspektiv på hela verksamheten. Vi ser att du har drivet och passionen för att vara med och bygga upp ett nytt starkt varumärke. Det är meriterande om du gjort en nyöppning tidigare.

I din roll som Operations Manager består dina arbetsuppgifter av, men är inte begränsade till:
· Organisera och leda arbetet
· Rekrytering och utbildning av receptionspersonal i samråd med HR
· Schemaläggning och administrativt arbete kring receptionspersonal
· Arbeta proaktivt för att förbättra upplevelsen för medarbetare, kunder och gäster
· Kostnads- och resultatansvar för lägenheter och F&B
· Eventplanering i samråd med Community Manager
· Ansvarig för att säkerhetsställa kvalité av underleverantörer som t.ex. mat & dryck, sophantering, fönsterputs, m.m.
· Arbeta i den dagliga driften

Vi söker dig som:
· Har erfarenhet av chefsroll inom hotell/restaurang/reception/FM-service
· Är en stark ledare som motiverar anställda att leverera en 5-stjärning servicenivå
· Vet att det är genom teamet som vi kan leverera bästa möjliga resultat
· Kan skapa och upprätthålla en träffsäker kommunikation mellan alla berörda intressenter (kunden, Sodexo, leverantörer m.m.)
· Har en god ekonomisk förståelse; resultat, budget, nyckeltal samt uppföljning av dessa
· Arbetar proaktivt med att utveckla siten och affären
· Är utåtriktad, förtroendeingivande och har en förmåga att kunna anpassa dig efter kundens behov och önskemål

Det är ett extra plus i kanten och meriterande om du har systemvana och kan Hotsoft bokningssystem, POS och har goda kunskaper i Officepaketet.

Arbetsplats: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Arbetsgivare: Circles Sweden AB (helägt dotterbolag till Sodexo).
Rappporterar till: Circles Sweden Account Manager
Arbetstider: Gästen står i centrum och det styr dina arbetstider och uppgifter. Du är flexibel och jobbar kvällar och helger när det behövs.
Startdatum: Juni 2021

Om oss
Circles är en ledande leverantör av personliga tjänster till fastigheter, företag och deras anställda. Vi har en spetskompetens inom service, och några av de mest välkända och krävande företagen är kunder till oss idag. Vi levererar framtidens besöksupplevelse och skapar engagemang och gemenskap hos våra kunder. Vi har idag en internationell närvaro med nästan 300 anställda i Frankrike, Sverige, USA, UK och Nederländerna. Bolaget är en del av Sodexo-koncernen med huvudkontor i Frankrike. Sodexo är den 19e största arbetsgivaren i världen och en global ledare inom serviceindustrin.

Som Sodexos dotterbolag är vi en del av en koncern som sätter sina medarbetare, kunder, miljö och hållbarhet i fokus.

Vi kan stoltsera med en rad utmärkelser, bland annat:
· Årets Employer Brandning Företag 2019 – Arbetsmiljö Undersökningsföretaget Universum Communication har utsett Sodexo, Unionen och Volvo Cars till ”Årets Employer Branding-företag 2019”. Utmärkelsen tilldelas företag som aktivt involverar hela organisationen i employer branding-frågor och som erbjuder bra karriär- och utvecklingsmöjligheter
· Karriärföretag 2019 – Karriärföretagen Sverige ger årligen utmärkelsen till 100 arbetsgivare som har den högsta kvaliteten i sitt employer branding-arbete och som erbjuder karriär- och utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare
· Sustainability Award, Gold Class 2019 – för tolfte året i rad får Sodexo toppoäng i sin bransch för sin utmärkta hållbarhetsprestanda, med 75% jämfört med ett branschmedelvärde på 16%
· Top Company for Diversity by Diversity Inc – för elfte året i rad har Sodexo listats av Diversity Inc som ett toppföretag för mångfald

Låter detta intressant och passar det in på dig? Skicka in din ansökan redan nu!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02