Annons

Ekonomi & Administrativ Assistent

Djursholm Country Club

Brinner du för siffror och ekonomi?

Nu söker Djursholm Country Club en Ekonomi & Administrativ Assistent
Som ekonomiassistent hos oss kommer du främst att fokusera på den dagliga löpande bokföringen samt ansvara för kund- och leverantörsreskontra och löneadministration. Tillsammans med vår redovisningskonsult (EY) kommer du också vara delaktig i bokslutsarbetet samt vara behjälplig vid månadsrapportering och framställandet av likvidprognoser veckovis. Trivs du i en central roll på ett litet bolag där du har mycket ansvar? Har du erfarenhet från en liknande roll inom ekonomi och vill fortsätta växa i ett spännande företag och miljö? Välkommen med din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?
Företaget är inne i en omorganisationsfas och har nu behov av en ekonomi & administrativ assistent. Här får du en möjlighet att tillsammans med VD fortsätta att driva och utveckla ekonomiarbetet. Du blir en del av ett familjärt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan.

I rollen kommer dina arbetsuppgifter att innebära:
• Stämma av dagskassorna från restaurang, hotell, konferens och andra medlemsaktiviteter
• Administrera löner samt anställdas avtal
• Arbete med kund- och leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Fakturering av kundfakturor
• Påminnelse- och kravhantering
• Kontakt med kunder och leverantörer
• In- och utbetalningar
• Avstämningar av balanskonto i samband med månadsavstämning
• Sammanställa och uppdatera likvidprognoser veckovis
• Assistera VD med att sammanställa intäktsprognoser månadsvis
• Assistera VD samt EY med budgetarbete och analyser
• Stötta vår redovisningskonsult (EY) samt VD vid månadsrapportering och bokslutsarbete
• Momsredovisning

Rollen innebär också:
Tjänsten är på heltid och är tänkt att start omgående enligt överenskommelse. Du jobbar främst kontorstider 8 – 17 med möjlighet till flextid men måste även kunna vara behjälplig vissa kvällar, helger och andra tillfällen då verksamheten kräver det vid t e x månadsinventering. Vi är ett litet team och alla som jobbar hos oss lär sig även arbetet i receptionen & konferensen för att kunna stötta verksamheten vid högre beläggning eller när kollegor behöver vara lediga eller blir sjuka t e x. Alla hjälper alla med andra ord.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för siffror, service och ekonomi samt har drivet och viljan att fortsätta breddas i en roll som kan leda till Ekonomiansvarig eller Ekonomichef på sikt – hos oss eller framtida arbetsgivare. Du är självständig och inte rädd för att gå till botten med felsökningar som kan uppstå mellan olika system. Vi tror att du har läst gymnasieutbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av en bred roll inom ekonomi eller redovisning. Du har god erfarenhet av löpande bokföring, med fokus på kund- och leverantörsreskontra. Har du tidigare erfarenhet av löneadministrering, gärna inom hotell & restaurang är även detta meriterande. I denna roll kommer du ha eget ansvar för ekonomiarbetet på plats samt arbeta tätt tillsammans med VD och redovisningskonsulten och stötta i bokslutsarbetet.

Du har god systemvana och erfarenhet av Officepaketet främst Excel. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av arbete i något ekonomisystem, har du erfarenhet av Fortnox är detta mycket meriterande samt något löneadministreringssystem – vi använder Caspeco som är speciellt bra för besöksnäringsverksamheter. För att lyckas i rollen är du självständig, noggrann och strukturerad. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via email. Du söker enkelt med ditt CV och motivera kort varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakt: annika.jackson@djursholmcountryclub.com

Djursholm Country Club är en medlemsklubb i Djursholm för hela familjen. Vi skapar minnen och upplevelser för våra medlemmar och kommande generationer. Vi vill skapa en plats där våra medlemmar kan få inspiration och energi. Djursholm Country Club är en plats där man kan avnjuta god mat och god dryck med familjen eller vännerna, komma med barnen på olika aktiviteter och själv deltaga i olika sociala och sportsliga aktiviteter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02