Annons
Annons

Festvåningschef/Hovmästare

Winterviken

”Gladlynta, opretentiösa ledare med hela kroppen fylld med service”.

Vi söker festvåningschef och hovmästare med erfarenhet av arbete med stora grupper i både bankett och konferens. Som festvåningschef är du ansvarig för vår serveringspersonal och erfarenhet från systemet Caspeco är bra. Som hovmästare är det ett krav att du tidigare jobbat med festvåning och banketter.

Du ska arbeta i vår festvåning med grupper upp till 500 gäster. Projektledning, kundmöten, planering, bemanning och drift ingår i arbetsuppgifterna.

Du behöver vara positiv, strukturerad, noggrann, effektiv, flexibel, praktisk och van att leda andra människor i arbete. Är du lagt lite åt det pedantiska hållet så är det en klar fördel.

Du tycker om att jobba OCH att vara ledig – kan tänka dig att jobba mycket i perioder och mindre ibland.

Arbetstiderna följer våra bokningscykler och varierar mycket. I perioder är det mer dagtid med planering och projektledning och när det är fullt ös i festvåningen blir det mer kvällstid, både vardagar och helger.

Både heltid och deltid kan vara aktuellt.

Att arbeta på Winterviken
Vi erbjuder ett jobb som går att kombinera med ett liv utanför arbetet (intressen och familj). Arbetskamrater i form av diverse trevliga, kunniga, snälla, roliga personer (tycker vi i alla fall) och i en miljö där vi alla är mänskliga och förväntas hjälpa varandra i både stort och smått.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansvarig – Erika Michael/Milena Bergström.

Skicka din ansökan med CV till jobb@winterviken.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02