Annons

GRAND HÔTEL SÖKER SOMMELIER TILL DRIFTEN

Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 273 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.     

Som sommelier ska du främst arbeta i driften med att sälja och rekommendera passande drycker i alla våra F & B avdelningar. Men även;

  • Inspirera och motivera personal som arbetar tillsammans med dig i driften.
  • Inventera vid månadssluten.
  • Ta fram passande dryck till våra olika menyer.
  • Stötta Chefssommeliern i arbetet med framtagande av nya menyer/vinlistor
  • Hålla i vinprovningar och vinmiddagar.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med en av Europas främsta vinlistor. Det är ett krav är att du är utbildad sommelier samt att du har någon tidigare relevant arbetslivserfarenhet.

Som person är du noggrann, effektiv och drivs av kärleken till mat, dryck och viljan av att leverera en absolut femstjärnig service. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Dina personliga egenskaper värderas högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstider efter rullande schema med främst kvällar och helger. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Ansökan och frågor till F & B Manager Karl Persson karl.persson@grandhotel.se intervjuer sker löpande.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02