Annons
Annons

Hotellchef

Grand Hotel Saltsjöbaden

Är du vår nästa Hotellchef? Vi söker dig med gedigen erfarenhet av liknande tjänst och med passion för hotellbranschen. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp där vi driver utveckling och skapar mål och visioner.

Tjänsten innebär ansvar för avdelningarna reception, konferens och Housekeeping. Du säkerställer processer, planering, målstyrning och kommunikation mellan avdelningarna och ser till att våra gäster får den bästa upplevelsen när de bor hos oss.

Du är en glad problemlösare som tycker om att samarbeta och du är inte rädd för att ta initiativ och hitta lösningar. Datavana, god svenska och engelska har du så klart.

Du ingår i driften och förväntas ersätta annan personal vid behov. Arbete kan förekomma på kvällar och helger. Vi har privatgäster från all världens hörn och i veckorna välkomnar vi även våra konferensgrupper.

Vi erbjuder en fantastisk miljö att arbeta i, glada kollegor och god personalmat. Det är lätt att pendla till oss, Saltsjöbanan stannar precis utanför hotellet.

Varmt välkommen med din ansökan!

katarina.romell@grandsaltsjobaden.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02